PROFINE® 1Firstline Waterbedden

Ontdek de wondere slaapwereld van PROFINE®

Uw bezoek aan een PROFINE® verkooppunt is een unieke ervaring op zich. Op een ontspannen manier zal u er niet alleen kennismaken met onze bedden, maar ook met de professionele service van onze vakhandelaars waar elke klant recht op heeft.
Onze specialisten maken u graag wegwijs door een aanbod dat elk detail van ‘gezond en comfortabel’ slapen bestrijkt.

Wij zetten even de vele voordelen van PROFINE®-Waterbedden op een rijtje.

Een uniek waterbed

Wie droomt er niet van om zelf zijn eigen matras samen te stellen? Een PROFINE® waterbed brengt deze wens in vervulling. PROFINE® biedt het meest complete gamma aan maten, stabilisaties en systemen. U kan uit verschillende stabilisaties kiezen, verkrijgbaar in meer dan 25 afmetingen. Test deze uitvoeringen bij uw vakhandelaar en vindt het ideale bed voor u. Laat vervolgens het bed perfect anatomisch aan u persoonlijk aanpassen en u zal deelgenoot worden van een ongekende nachtrust.


UNO oder Duo systeem

U heeft de keuze om samen op 1 matras te slapen of elk op een aparte watermatras geïntegreerd in 1 bed.

Het duo systeem biedt als voordeel dat elk van de beide partners zijn eigen stabilisatie kan kiezen en bovendien zijn eigen temperatuursvoorkeur kan instellen. De temperatuur van beide matrassen is immers individueel regelbaar.

Softside Modelle

Sokkelkleuren

Uw PROFINE® vakhandelaar biedt u een ruime keuze aan kleuren en modellen

Ladenblok

In plaats van een traditionele sokkel kan u ook kiezen voor een ruimtebesparende ladenblok onder uw waterbed.

Uw PROFINE® vakhandelaar biedt u een ruime keuze aan kleuren en modellen.


Profine Bedsystemen N.V., Bouwelven 10, IZ Klein Gent, B-2280 Grobbendonk, Belgien, Tel.: +32 (0) 14 285 800, info@profine.be, www.profine.be - IMPRESSUM